Ontvang gratis recepten en video updates


Bye Bye Dieet Frustraties, Welkom Controle En Antwoorden

Het Eetschema

Dit eetschema begeleidt je dag na dag naar een gezond en slank leven. Wanneer je dit schema volgt, zo goed als je kan, dan heb je altijd heerlijk gevoel van voldoening en mag je heel trots zijn omdat je lichaam nu al aan het veranderen is en een einde komt aan al het ellendig diëten.

Klik op het PDF icoontje om onmiddellijk jouw eetschema te downloaden.

Veel succes!

PS – Op de speciale Facebook pagina kan je samen met meer dan 250 vrouwen, die net als wij, gelukkig en slank willen zijn, gemotiveerd blijven.

Heb je vragen of wil je een gepersonaliseerd eetschema, boek dan je online consult met Natasha en ontvang ook een voedingslijst en stappenplan die je helpen naar een blijvend slank en gezond leven.

 

 

7 comments

 • Visit site
  January 8, 2013 9:05 pmPosted 2 years ago
  Anonymous

  Hallo
  Ik zou heel graag vermageren maar ik heb het echt heel moeilijk met van die vettige dingen af te blijven! ik heb altijd spijt als ik iets vettigs gegeten heb. Het probleem is dat ik geen vis lust en bijna geen groenten. Wat kan ik hier aan doen? Alvast bedankt

  Reply
  • Visit site
   January 9, 2013 4:48 pmPosted 2 years ago
   Natasha Rose (Author)

   Hallo Jasmijn! Bedankt voor je bericht! Heel veel mensen hebben dit probleem en er tegen ‘vechten’ maakt de dingen meestal nog erger. Drang naar vettige dingen kan voortkomen doordat je lichaam niet de juiste vetten krijgt, waardoor je steeds ‘snakt’ naar vetten. Voor praktisch iedereen helpt het om bewust de juiste vetten in te bouwen, waardoor je opnieuw controle krijgt en zelf kiest of je van die dingen af blijft of niet. Het is belangrijk de oorzaak te vinden, zodat de kern van het probleem opgelost wordt zodat je ook op lange termijn gezond en gelukkig bent. Via een persoonlijk consult kunnen we zeker een actieplan en eetschema voor jou opmaken. http://www.vrouwengeluk.com/online-consulting/ Gezonde groeten, Natasha

   Reply

Leave your comment

Your Name: (not required)

E-Mail: (not required)

Website: (not required)

Message: (required)

Send comment
*